Retourneren en ruilen

U kunt uw overeenkomst of een deel van uw overeenkomst altijd zonder opgaaf van reden herroepen binnen 30 dagen na ontvangst van de producten. Ruilen kan uiteraard ook. Wil u een product na de 30 dagen retourneren, neem dan contact met ons op. Heeft u een account, log dan in om uw bestellingen nog makkelijker te kunnen retourneren. In het retour- en ruil-proces doorloopt u de volgende stappen:

  1. Log in op uw account en ga na de pagina retourneren of vul uw ordernummer in in het tekstvak hieronder.
  2. Geef aan welke producten van de order u wil retourneren.
  3. Print het verzendlabel uit dat u vind in de lijst met retouropdrachten.
  4. Verpak de producten zorgvuldig, liefst in de originele verpakking.
  5. Let erop dat producten onbeschadigd en ongeopend zijn, anders kunnen wij een waardevermindering in rekening brengen. Neem bij twijfel contact met ons op.
  6. Plak het verzendlabel op de doos en lever deze binnen 14 dagen na de aanmelding van het retour in bij een PostNL pakketpunt.
  7. U kunt de status van uw retourzending volgen in de lijst met retouropdrachten op uw account of via de track and trace code die u via mail ontvangen hebt.
  8. Wij storten het aankoopbedrag van het teruggezonden product zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na uw herroepingsmededeling terug. Wij storten het geld terug op het betaalmiddel waarmee u de aankoop gedaan heeft.
  9. Is het product geopend of beschadigd dan nemen wij contact met u op om een passende regeling te treffen.

Zoek uw order

 
Title
X
Inhoud